Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmä

Tule mukaan kehittämään

Olen erittäin kiinnostunut kehittämään ja edistämään Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmää yhdessä muiden ihmisten kanssa.

Tämä talousjärjestelmä on olemuksensa ytimeltään ennen kaikkea kaikkien ihmisten yhteistä päätöksen tekoa ja toimintaa. Siksi sen kehittäminen yhdessä muiden ihmisten kanssa kiinnostaa ja innostaa minua; mitä useampien ja erilaisempien ihmiten kanssa tätä kehitetään, sitä tarkemmin kehittämisen kunkin hetkinen tulos kuvastaa sitä, miten tämä talousjärjestelmä kyseisellä hetkellä toimisi käytännössä oikeassa elämässä.

Jos olet kiinnostunut kehittämään Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmää yhdessä minun kanssani, ota ihmeessä yhteyttä! Yhteystietoni löydät tämän sivuston yhteystiedot-sivulta

Tekijänoikeusvapaa

Minkäänlaisia tekijänoikeudellisia rajoitteita ei liity Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmään. Voit vapaasti kehittää tähän asti kehitettyä entistä paremmaksi – joko yksin, yhdessä minun kanssa tai yhdessä kenen tahansa muiden ihmisten kanssa. Voit myös vapaasti käyttää Talousideologisen valinnanvapauden talousjärjestelmän koko ideaa tai mitä tahansa sen osia uuden luomuksesi osina, olipa tuo luomus sitten uusi talousjärjestelmä, taideteos tai mikä tahansa muu asia. Sinun ei tarvitse ilmoittaa minulle, kun käytät tämän talousjärjestelmän ideaa tai osia siitä. Toki silti voit kertoa minulle siitä. Mielenkiinnolla katson ja seuraan, mitä muut saavat tästä irti.